Megnyílt a StyleRoomBudapest!

Mindig nagyszerű élmény egy újonnan nyílt szalon bútorozásában segíteni, legfőképpen olyan ügyfélnek, aki kreatív, kifinomult ízléssel rendelkezik és valami maradandót szeretne alkotni, mivel a Dutch Home Studio célja is annak elérése hogy merjünk mások, és bátrak lenni, illetve hogy fejezzük ki egyéniségünket!

A StyleRoomBudapest nemzetközi modell tapasztalattal alapított, több mint évtizedes stílustanácsadó vállalkozásában megtanulta, hogy a divat pörgős világában a legfontosabbak a megélt élmények, amik feledhetetlenek!

Ezt az életérzést szeretnék megosztani stílus-élményeiken keresztül: az örömöt, a felhőtlen kikapcsolódást, miközben Önmagunk szórakoztató felfedezése közben fejlődhet a külsőnk és önbecsülésünk is.

Ezért hozták létre a StyleRoom-ot, ahol felüdülve, kikapcsolódva vásárolhattok, egy pohár pezsgővel, vendégváró falatkák mellett, miközben rád figyelve megismernek, és megtalálják a stílusodnak megfelelő ruhakombinációkat és sminket, amiben az lehetsz, aki igazán lenni szeretnél!

Weboldal: https://styleroombudapest.hu

Fotók: http://bdlight.hu