Népszerű termékeink

470 000Ft-tól

Home deco

Kubu tükör

47 900Ft
webshop

Extravagáns otthonra vágysz?

A Dutch Home lakberendezési stúdió 4 olyan márkát hozott el Magyarországra, melyek a különleges és modern formák mellett a minőség és a kényelem elkötelezett hívei.

Ha segítségre van szükséged, hogy megtervezzük számodra azt az otthont, mely tökéletesen kifejezi egyéniséged, itt tudsz velünk kapcsolatba lépni!

Bemutatóterem

Zuiver

2011-es alapítása óta a Zuiver filozófiája – létrehozni a holnap designját a ma enteriőrjében.

Kollekciójuk letisztult, friss, divatos, modern, megtalálható náluk minden a kanapéktól kezdve a világítástechnikán át, a dekorációkig, melyeket mind holland tervezők álmodtak meg.

Zuiver bútorok

Dutchbone

A Zuiver holland tervezői világkörüli utazásai során inspirációt merítenek különböző kultúrákból, élményekből, színekből, hangulatokból, miközben tisztelettel adóznak a kézművesség szakmája iránt. Minden Dutchbone termék egy különleges, egyedi darab, melyet az adott pillanat ihletett. 

Dutchbone bútorok

Bold Monkey

Extravagáns design megfizethető áron azoknak, akik lélekben örök fiatalok. Kicsit bolondos, kicsit extra – de főleg rendkívül különleges termékek a lakberendezés azon szerelmeseinek, akik az egyedi bútorokat többre tartják a hagyományosnál. Összefoglalva: olyan bútorok, melyek, ha lakásodba bárki belép, azonnal megragadják a figyelmet!

Bold Monkey bútorok

White label

Ifjú designerek termékei, melyek bármilyen enteriőrbe könnyen beleilleszthetőek. Minden bútor színében és anyaghasználatában követi a legfrissebb trendet, és összehangolja az ízlést a praktikummal. 

White label bútorok