Bemutatótermünk: 2040, Budaörs Kinizsi u. 18.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-18:00 | Szombat: 10:00-19:00 | Vasárnap: Zárva

Lakberendezés

Ha belefáradtál a bútornézegetésbe, vagy még tanácstalan vagy az összképet illetően, akkor jó helyen jársz.

Kérj ingyenes tanácsadást!

A 3D látványtervezés és a lakberendezés mellett saját designer bútorkészlettel és dekorációs kiegészítők végtelen tárházával segítünk téged. A tervezéstől a bútorokon át a legutolsó dekorációs elemig mindent egy kézből biztosítunk számodra.

Ráadásul a Dutch Home csapatára a lakás berendezésén kívül rábízhatod a világítástechnika, a festés és a tapétázás megtervezését és kivitelezését egyaránt.

Professzionális kivitelező partnereink a megbeszélt időben a helyszínre érkeznek, még a bútorok beépítése előtt – így minden gördülékenyen megy!

Töltsd ki a lenti űrlapot, vagy látogass el bármikor a Budaörs, Kinizsi utca 18. szám alatti bemutatótermünkbe, és meríts ihletet a változatosan berendezett enteriőrökből!

 • Ötletelünk

  A tanácsadás során minden részletet tisztázunk. Sőt, ha kell a helyszínen is felmérjük a terepet, hogy már a munka elején mindennel pontosan tisztában legyünk.

 • Tervezünk

  Addig alakítjuk a terveinket, amíg minden részletét imádni fogod. Moodboardok és 3D látványtervek segítik, hogy a végeredményt pontosan el tudd képzelni.

 • Kivitelezünk

  Gyors szállítási idővel (kb 1-2 hét), és profi szakemberekkel dolgozunk, mert tudjuk, hogy már alig várod, hogy birtokba vehesd új, gyönyörűen berendezett otthonod.

Teljes lakás vagy egyetlen belső tér berendezése? Ránk számíthatsz!

A lakberendezés nemcsak egy egyszerű feladat számunkra, hanem egy valódi művészi kifejezés, amelyben az ügyfelek igényeinek teljes kielégítése a legfontosabb számunkra.

Minden projekt egy új kihívás, és minden ügyfél egyedi elképzelései alapján állítjuk össze a belső tereket. Nem egy sablonos megközelítést alkalmazunk, hanem minden egyes részletet figyelembe veszünk, hogy valóban az ügyfél igényeinek megfelelő otthont hozzunk létre.

Az elmúlt 10 év során több száz projektet valósítottunk meg, és mindegyik után elégedett ügyfelekkel távoztunk. Ez azért van, mert nemcsak a szakértelmünkre és kreativitásunkra támaszkodunk, hanem szorosan együttműködünk az ügyfelekkel is.

Legyen szó akár egy modern minimalista lakásról, egy klasszikus elegáns otthonról vagy éppen egy bohém stílusú lakásról, mi minden igényt kielégítünk. Rugalmasak vagyunk és nyitottak az új ötletekre, így biztosak lehetnek abban, hogy minden elképzelésüket figyelembe vesszük és megvalósítjuk.

Az ergonomikus helykihasználás mellett a szín és az izgalmas formavilágú bútorok jellemzik a holland lakberendezési stílust, amit mi is követünk. Olyan elegáns és időtálló tereket tervezünk, amelyek hosszú idő után is megállják a helyüket, legyen szó modern és elegáns térelválasztásról vagy éppen prémium tapétákról.
Többféle látványtervet is készítünk, hogy kiválaszthasd a kedvencedet A hálószobák megtervezésekor (is) nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő világítástechnikára. Waterfall izzók vagy LED világítás? Előttünk nincs lehetetlen, az egyedi formavilágú Calex izzókkal vagy LED megoldásokkal teljesen átformáljuk a helyiség hangulatát!
100%-ban megvalósítható, méretarányos 3D látványterveinkkel pontosan elképzelheted a végeredményt Olyan konyhákat tervezünk, amelyek harmóniát tükröznek, és amelyekben élmény lesz főzni. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mire fogod használni a belső teret. Tágas konyhák vagy amerikai konyhás nappalik esetén az étkezőre és a térelválasztásra időtálló, elegáns megoldást alakítunk ki veled közösen gondolkodva.

Pillants bele elkészült munkáinkba!

Többi referencia megtekintése
 • GRAND CORVIN

  Ügyfelünknek fontos szempont volt, hogy az Airbnb-re szánt lakás igazán egyedi és különleges legyen, de minden kényelmi funkciót ellásson, amire csak szükség lehet egy budapesti látogatás során. Az ügyfelünk és szerintünk is sikerült ezt maximálisan teljesíteni.

 • GRAND'OR PROJEKT

  Az alábbi lakás teljeskörű kivitelezését a Dutch Home Design végezte a falak javításától, tapétázásától kezdve, a függönyözésen, a konyhabútor megtervezésén és legyártásán át egészen holland bútoraink betervezéséig.

 • METRODOM ZUGLÓ

  A lakás egyedi, elegáns stílusához remekül illeszkednek termékeink, belecsempészve az enteriőrbe némi holland hangulatot is. Köszönhetően a profi tervezésnek és kivitelezésnek, remek, minőségi végeredmény született, ami magáért beszél.

 • NAGY DIÓFA UTCA

  A Nagy Diófa utcában több lakást is bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve. Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más hangulatot árasszanak magukból, hogy az új bérlő azonnal beleszeressen valamelyik stílusba, amit meglát!

Mi vár Rád, ha minket választasz?

1. Ingyenes lakberendezési tanácsadás

Töltsd ki a lenti űrlapot, vagy látogass el egyből bemutatótermünkbe! (2040 Budaörs, Kinizsi utca 18.)

Kérjük, hogy hozd magaddal a lakás alaprajzát, így a személyes találkozó során már megvalósítható opciókat tudunk neked ajánlani. Egy finom kávé mellett átbeszéljük az igényeidet, és felmérjük a lehetőségeket. A találkozó végén megkérünk, hogy küldd el nekünk emailben is az alaprajzot, valamint néhány neked tetsző inspirációs fotót. Ezután időpontot egyeztetünk egy helyszíni felmérésre.

2. Helyszíni felmérés és tervezés

A helyszíni felmérés után a kapott alaprajz és az inspirációs képek alapján megkezdődik a tervezési folyamat. Különböző moodboardokat, azaz hangulati montázsokat készítünk neked bútorokkal, tapétákkal és kiegészítőkkel, hogy a lehető legjobban el tudd majd képzelni az összhatást. A montázsokon szereplő bútorok mind-mind megtalálhatók gyártóink kínálatában.

3. Személyes találkozó

A helyszíni felmérés után a kapott alaprajz és az inspirációs képek alapján megkezdődik a tervezési folyamat. Különböző moodboardokat, azaz hangulati montázsokat készítünk neked bútorokkal, tapétákkal és kiegészítőkkel, hogy a lehető legjobban el tudd majd képzelni az összhatást. A montázsokon szereplő bútorok mind-mind megtalálhatók gyártóink kínálatában.

4. 3D látványtervek készítése

Az elkészült moodboardokat követően egy következő személyes találkozóra invitálunk, hogy bemutassuk neked a lehetőségeket, megbeszéljük az esetleges változtatásokat és lefixáljuk a konszignációs listát.

5. Kész látványtervek bemutatása

Az elkészült 3D látványterveket ismét prezentáljuk neked egy személyes beszélgetés keretein belül. Ezután pedig összeállítjuk rendelésedet a kiválasztott bútorokra, kiegészítőkre, tapétákra. Ilyenkor 50% előleget kérünk tőled, a fennmaradó összeg fizetésére pedig a bútorok beérkezését követően kerül sor.

6. Kivitelezési munkálatok

Amennyiben szükség van festési, villanyszerelési vagy egyéb kivitelezési munkálatokra, úgy már a bútorok megérkezése előtt egyeztetünk partnereinkkel. Kivitelezőink előre egyeztetett időpontban megkezdik a munkálatokat, mielőtt a bútorozás elkezdődne.

7. Kész prémium enteriör

A bútorozás során a legutolsó kiegészítőig minden a helyére kerül, te pedig élvezheted prémium belső tereidet, amelyek 100%-ban a te egyéniségedet tükrözik.

Hol találsz meg minket?

Inspirálódj és éld át a holland életérzést 1500 m²-es bemutatótermünkben, ahol nemcsak megtekintheted, hanem ki is próbálhatod a holland prémium bútorokat.

Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi utca 18.

Telefonszám: +36 70 601 7700

Nyitvatartás: Hétfő-péntek: 9:00-18:00
Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: Zárva

Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy kérj visszahívást!

Ha kitöltöd az űrlapot, kollégánk felkeres téged a megadott elérhetőségen és időpontot egyeztet veled az ingyenes tanácsadásra.