Menu
Your Cart

Referenciák RSS Feed

20 jún. SIÓFOKI PROJECT
dutchhome_admin 0 152
REFERENCIASiófoki projektA Lépszer Kft. építészeti cég legújabb projektjében a bútorozás kapcsán működtünk együtt. A Lépszer Kft. üzleti filozófiájának alapja a megbízhatóság, a határidők pontos betar..
31 máj. BELVÁROSI LAKÁS
dutchhome_admin 0 567
BUDAPESTI BELVÁROSI LAKÁS Ezúttal egy fiatal házaspár budapesti nagypolgári lakásának a bútorozásához kaptunk megkeresést. Ügyfeleink szerettek volna egy kis színt csempészni otthonukba és mertek bátr..
26 ápr. HOTEL DÉLIBÁB
dutchhome_admin 0 544
HOTEL DÉLIBÁB HAJDÚSZOBOSZLÓ Végre megoszthatjuk Veletek a tavalyi évünk egyik kedvenc projektjét! Bútoraink a Hotel Délibáb vendéglátóegységeiben kaptak helyet, amire nagyon büszkék vagyunk! A Mirag..
13 febr. MARINA PART
dutchhome_admin 0 275
Marina part referencia Újabb nagyszerű projektben vehettünk részt, ezúttal a Marina part egyik lakásában kaptak helyet bútoraink! Az okker sárga kanapé a kiegészítőkkel és a tapétával együtt egy nagy..
31 jan. NÁDAS TÓ PARK HOTEL
dutchhome_admin 0 613
Nádas Tó Park Hotel ReferenciaA tavalyi évünk egyik kedvenc projektje volt a hotel bútorozása! Mindig nagy öröm és büszkeség számunkra mikor ilyen közegben kapnak helyet kedvenc DUTCH HOME bútoraink!L..
23 jan. GRAND CORVIN
dutchhome_admin 0 195
GRAND CORVIN REFERENCIA Ügyfelünknek fontos szempont volt, hogy az Airbnb-re szánt lakás igazán egyedi és különleges legyen, de minden kényelmi funkciót ellásson, amire csak szükség lehet egy budapest..
01 dec. BINX ZRT. IRODA PROJEKT II.
dutchhome_admin 0 270
IRODA PROJEKT II. REFERENCIAElkészültünk a BinX Lounge területének bútorozásával, az Impressono interior design Budapest tervezésében, akik modern, organikus formákat alkalmaztak mind a recepció terv..
01 dec. TURMERIC PROJEKT
dutchhome_admin 0 333
A Salt Design tervezésében egy nagyszerű projektben vehettünk részt, ennek végeredményét pedig Veletek is szeretnénk megosztani! A Salt Design tervezői egy klasszikus budapesti polgári lakás hangulatá..
27 szept. VIASAT 3 – TROLL A KONYHÁBAN
dutchhome_admin 0 326
Új főzős vetélkedővel gazdagodtunk televíziózás terén, ahol az izgalmakkal teli műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy bebizonyítsák: nemcsak a főzéshez, de egymás csőbe húzá..
27 szept. STYLEROOM BUDAPEST
dutchhome_admin 0 289
Megnyílt a StyleRoomBudapest!Mindig nagyszerű élmény egy újonnan nyílt szalon bútorozásában segíteni, legfőképpen olyan ügyfélnek, aki kreatív, kifinomult ízléssel rendelkezik és valami maradandót sze..
27 szept. METRODOM ZUGLÓ LAKÓPARK MINTALAKÁS
dutchhome_admin 0 231
Elkészült legújabb projektünk a Metrodom Zugló Lakóparkban! A lakás egyedi, elegáns stílusához remekül illeszkednek termékeink, belecsempészve az enteriőrbe némi holland hangulatot is. Köszönhetően a ..
27 szept. METRODOM HUNGARY
dutchhome_admin 0 174
A Portfolio Lakás Kiállításon a B1-es standnál találkozhattatok a Metrodom Hungary kollegáival.Standjukat gyönyörű Feston bárszékeink, Braza bárasztalaink és Calex izzóink tették még hangulatosabbá, a..
27 szept. LÖWKE INFRASLIMX
dutchhome_admin 0 151
️ Szépülni vágyók, figyelem!️Megnyitott a @lowkeinfraslimx! Látogassátok meg őket a 1135 Budapest, Fáy utca 75/B alatt és próbáljátok ki ezt a különleges mozgásformát, egy gyönyörű, tiszta és igényes ..
27 szept. IMPRESSONO INTERIOR
dutchhome_admin 0 222
Kiemelt partnerünk az Impressono Interior ismét valami egészen exkluzívat alkotott!Egy nagy belmagasságú nagypolgári lakás teljeskörű berendezésével megálmodtak egy letisztult, mégis elegáns és különl..
27 szept. GRAND’OR PROJECT 2.
dutchhome_admin 0 228
Az alábbi lakás teljeskörű kivitelezését A Dutch Home Studio vállalta, a falak javításán, tapétázásán és a függönyözésen keresztül, a konyhabútor megtervezésén és legyártásán át egészen holland bútora..
27 szept. GRAND’OR PROJECT 1.
dutchhome_admin 0 196
Egy kisebb területű, kiadásra szánt lakás teljes berendezését is vállaltuk!Az ügyfél igénye teljeskörű kivitelezés és bútorozás volt, így a bútorok, a konyha, az ágy, a tapéta és a függönyök kérdésébe..
27 szept. DUTCH HOME DESIGNT KAPOTT AZ A38!
dutchhome_admin 0 174
Legutóbbi projektünkben az A38 koncerthajó és az ott található Petőfi Rádió stúdiója újra tervezésén és berendezésén dolgoztunk.A megrendelőnek és nekünk is egyaránt fontos volt, hogy elrugaszkodjunk ..
27 szept. CSALÁD-BARÁT MAGAZIN DÍSZLET
dutchhome_admin 0 179
Bútorainkat ezentúl a Család-Barát magazin műsorában is láthatjátok! A megújult közéleti magazin továbbra is foglalkozik a mindennapokat érintő témákkal, a testi és lelki egészséggel, a családokat éri..
27 szept. CONTRAST PHOTOSTUDIO
dutchhome_admin 0 178
Megnyílt a Contrast Photostudio!Ügyfeleink Szandi és Ricsi megálmodtak egy nagyszerű fotóstúdiót Győrben, amit mindenképpen extravagáns, máshol nem látható bútorokkal szerettek volna díszíteni. Miután..
27 szept. BINX ZRT. IRODA PROJEKT
dutchhome_admin 0 303
IRODA PROJEKTA BINX Zrt. Graphisoft parkban lévő irodáinak bútorozásában vettünk részt nemrég, a csodálatos Impressono interior design Budapest tervezésében! Reméljük Nektek is annyira tetszik a véger..
27 szept. ROTTENBILLER PROJEKT
dutchhome_admin 0 228
Ügyfelünk egy belvárosi lakás bútorozásában kért segítséget, a stílust illetően figyelembe kellett vennünk, hogy a lakás eladásra megy, így a design mellett a praktikumra is figyelni kellett, illetve ..
27 szept. Nagy diófa utca 2.
dutchhome_admin 0 187
 A Nagy diófa utcában nemrégiben több lakást bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve.Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más h..
27 szept. Nagy diófa utca 3.
dutchhome_admin 0 182
 A Nagy diófa utcában nemrégiben több lakást bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve.Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más h..
27 szept. Nagy diófa utca 1.
dutchhome_admin 0 325
 A Nagy diófa utcában nemrégiben több lakást bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve.Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más h..
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)