Menu
Your Cart

Referenciák RSS Feed

13 febr. MARINA PART
dutchhome_admin 0 83
Marina part referencia Újabb nagyszerű projektben vehettünk részt, ezúttal a Marina part egyik lakásában kaptak helyet bútoraink! Az okker sárga kanapé a kiegészítőkkel és a tapétával együtt egy nagy..
31 jan. NÁDAS TÓ PARK HOTEL
dutchhome_admin 0 82
Nádas Tó Park Hotel ReferenciaA tavalyi évünk egyik kedvenc projektje volt a hotel bútorozása! Mindig nagy öröm és büszkeség számunkra mikor ilyen közegben kapnak helyet kedvenc DUTCH HOME bútoraink!L..
23 jan. GRAND CORVIN
dutchhome_admin 0 80
GRAND CORVIN REFERENCIA Ügyfelünknek fontos szempont volt, hogy az Airbnb-re szánt lakás igazán egyedi és különleges legyen, de minden kényelmi funkciót ellásson, amire csak szükség lehet egy budapest..
01 dec. BINX ZRT. IRODA PROJEKT II.
dutchhome_admin 0 149
IRODA PROJEKT II. REFERENCIAElkészültünk a BinX Lounge területének bútorozásával, az Impressono interior design Budapest tervezésében, akik modern, organikus formákat alkalmaztak mind a recepció terv..
01 dec. TURMERIC PROJEKT
dutchhome_admin 0 170
A Salt Design tervezésében egy nagyszerű projektben vehettünk részt, ennek végeredményét pedig Veletek is szeretnénk megosztani! A Salt Design tervezői egy klasszikus budapesti polgári lakás hangulatá..
27 szept. VIASAT 3 – TROLL A KONYHÁBAN
dutchhome_admin 0 172
Új főzős vetélkedővel gazdagodtunk televíziózás terén, ahol az izgalmakkal teli műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy bebizonyítsák: nemcsak a főzéshez, de egymás csőbe húzá..
27 szept. STYLEROOM BUDAPEST
dutchhome_admin 0 152
Megnyílt a StyleRoomBudapest!Mindig nagyszerű élmény egy újonnan nyílt szalon bútorozásában segíteni, legfőképpen olyan ügyfélnek, aki kreatív, kifinomult ízléssel rendelkezik és valami maradandót sze..
27 szept. METRODOM ZUGLÓ LAKÓPARK MINTALAKÁS
dutchhome_admin 0 100
Elkészült legújabb projektünk a Metrodom Zugló Lakóparkban! A lakás egyedi, elegáns stílusához remekül illeszkednek termékeink, bele csempészve az enteriőrbe némi holland hangulatot is. Köszönhetően a..
27 szept. METRODOM HUNGARY
dutchhome_admin 0 78
A Portfolio Lakás Kiállításon a B1-es standnál találkozhattatok a Metrodom Hungary kollegáival.Standjukat gyönyörű Feston bárszékeink, Braza bárasztalaink és Calex izzóink tették még hangulatosabbá, a..
27 szept. LÖWKE INFRASLIMX
dutchhome_admin 0 64
️ Szépülni vágyók, figyelem!️Megnyitott a @lowkeinfraslimx! Látogassátok meg őket a 1135 Budapest, Fáy utca 75/B alatt és próbáljátok ki ezt a különleges mozgásformát, egy gyönyörű, tiszta és igényes ..
27 szept. IMPRESSONO INTERIOR
dutchhome_admin 0 95
Kiemelt partnerünk az Impressono Interior ismét valamit egészen exkluzívat alkotott!Egy nagy belmagasságú nagypolgári lakás teljeskörű berendezésével megálmodtak egy letisztult, mégis elegáns és külön..
27 szept. GRAND’OR PROJECT 2.
dutchhome_admin 0 116
Az alábbi lakás teljeskörű kivitelezését A Dutch Home Studio vállalta, a falak javításán, tapétázásán és a függönyözésen keresztül, a konyhabútor megtervezésén és legyártásán át egészen holland bútora..
27 szept. GRAND’OR PROJECT 1.
dutchhome_admin 0 83
Egy kisebb területű, kiadásra szánt lakás teljes berendezését is vállaltuk!Az ügyfél igénye teljeskörű kivitelezés és bútorozás volt, így a bútorok, a konyha, az ágy, a tapéta és a függönyök kérdésébe..
27 szept. DUTCH HOME DESIGNT KAPOTT AZ A38!
dutchhome_admin 0 73
Legutóbbi projektünkben az A38 koncertható és az ott található Petőfi Rádió stúdiója újra tervezésén és berendezésén dolgoztunk.A megrendelőnek és nekünk is egyaránt fontos volt, hogy elrugaszkodjunk ..
27 szept. CSALÁD-BARÁT MAGAZIN DÍSZLET
dutchhome_admin 0 67
Bútorainkat ezentúl a Család-Barát magazin műsorában is láthatjátok! A megújult közéleti magazin továbbra is foglalkozik a mindennapokat érintő témákkal, a testi és lelki egészséggel, a családokat éri..
27 szept. CONTRAST PHOTOSTUDIO
dutchhome_admin 0 80
Megnyílt a Contrast Photostudio!Ügyfeleink Szandi és Ricsi megálmodtak egy nagyszerű fotóstúdiót Győrben, amit mindenképpen extravagáns, máshol nem látható bútorokkal szerettek volna díszíteni. Miután..
27 szept. BINX ZRT. IRODA PROJEKT
dutchhome_admin 0 78
IRODA PROJEKTA BINX Zrt. Graphisoft parkban lévő irodáinak bútorozásában vettünk részt nemrég, a csodálatos Impressono interior design Budapest tervezésében! Reméljük Nektek is annyira tetszik a véger..
27 szept. ROTTENBILLER PROJEKT
dutchhome_admin 0 116
Ügyfelünk egy belvárosi lakás bútorozásában kért segítséget, a stílust illetően figyelembe kellett vennünk, hogy a lakás eladásra megy, így a design mellett a praktikumra is figyelni kellett, illetve ..
27 szept. Nagy diófa utca 2.
dutchhome_admin 0 91
 A Nagy diófa utcában nemrégiben több lakást bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve.Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más h..
27 szept. Nagy diófa utca 3.
dutchhome_admin 0 78
 A Nagy diófa utcában nemrégiben több lakást bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve.Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más h..
27 szept. Nagy diófa utca 1.
dutchhome_admin 0 167
 A Nagy diófa utcában nemrégiben több lakást bútoroztunk ügyfelünk kérésére, melyek mind kiadásra lettek tervezve.Ügyfelünknek annyi kikötése volt, hogy a lakások legyenek nagyon egyediek és más-más h..
Tételek: 1 - 21 / 21 (1 oldal)